Fri frakt inom Sverige!

Om Onsalabojen

Vår mission är att rädda liv – vid vattendrag av alla former. Vid stranden, bryggan, båthuset, bastun, poolen, havet och sjön. Oavsett om det är till hemmet, eller till ett café, restaurang eller hotell nära vatten. Onsalabojen är ett sjösäkerhetsföretag som designar, säljer och marknadsför livbojar och tillbehör. Vi levererar livbojar i en retrodesign med personifiering i hög kvalitet.

Vår inspiration kommer från vårt ursprung på västkusten, men även från Stockholms skärgård såväl som det soliga medelhavslivet. Vår designade säkerhetsprodukt gör att du kan känna dig trygg om olyckan skulle vara framme. Samtidigt som den ska kännas personlig och unik. Vi vill att alla ska ha en livboj i sin ägo. Precis som man t ex äger en brandsläckare, bär skidhjälm eller flytväst.

Historia

Tanken med Onsalabojen kom år 2012 när grundaren Jonas sökte en livboj till sitt hus i havsnära Smarholmen, Onsala, sydväst om Göteborg (Sverige). Han ville ha en snygg och funktionell livboj, och gärna med lite patina. Då fanns bara en enda aktör, i en enda färg. Idéen, med att kunna skapa en livboj som framhäver ens stil, utan att tumma på säkerheten, föddes.
Jonas, brodern Per och föräldrarna Margareta och Håkan slog sina kloka huvuden ihop, med sin gemensamma passion för skärgårds- och båtliv och långa yrkeserfarenhet av försäljning och marknadsföring, och påbörjade resan. Varumärket Onsalabojen var sjösatt. Den egna designen tillverkas i Sverige.  
Välkommen!

Du blir en del av vår ”Saving lives at sea community”

Stort tack till kusin och fotograf Carl Nilsson för många fantastiska bilder.