LIVBOJ - PRESENTEN SOM RÄDDAR LIV


Onsalabojen livboj är en vacker frälsarkrans som gör vilken hamn, båt, badplats eller poolområde både vacker och säker. Även fast denna eleganta livboj är designad för att glänsa, är Onsalabojen i första hand en livräddare. Faktum är att 14 liv räddas varje år tack vare en livboj. Går du i tankar om att investera i en livboj till sommarstugan eller poolområdet behöver du alltså inte tänka två gånger. Detta gör även vår exklusiva livboj till den perfekta presenten till någon du bryr dig extra mycket om. Beställ din personliga boj idag - och rädda liv imorgon.

LIVBOJEN GÖR VATTNET TRYGGT

Onsalabojen hör hemma överallt där det finns vatten, både på och vid sidan av. Gör badplatsen, poolen, hamnen och båten tryggare med din egen, personliga livboj. 

ANPASSAD FÖR SVENSK SKÄRGÅRDSMILJÖ

Våra livbojar är speciellt anpassade för vår svenska skärgård och den krävande miljö som finns där. Med rätt vikt och utformning är den enkel att manövrera och lätt kasta när det väl gäller.

PERSONLIG LIVBOJ

Välj bland fyra stilrena, klassiska färger och personifiera din Onsalaboj med eget namn eller annan valfri text. En livboj med text eller namn utgör en perfekt personlig present till någon du bryr dig om.