Frälsarkrans

Här hittar du en frälsarkrans som har det där lilla extra när det gäller form och funktion, rätt vikt och är enkel att kasta så att liv kan räddas. Vi på Onsalabojen har frälsarkransar för alla tillfällen och du kan själv göra den efter din personliga smak. Du kan till exempel välja vilken text som ska stå på kransen samt färg, storlek, kastlina och tillbehör. Våra frälsarkransar är givetvis producerade i Sverige.  

Din frälsarkrans förtjänar en hedersplats så att du lätt kan få tag i den om det är nödvändigt. Vi har krokar så att du själv kan välja var du vill hänga upp din livboj och frälsarkrans.

Frälsarkrans anpassad för Svenska vatten

Vår frälsarkrans är speciellt anpassad för den svenska skärgården och den krävande miljö som finns där. Rätt vikt och utformning gör den enkel att manövrera och lätt att kasta i vattnet när det väl gäller.  Onsalabojen som vår frälsarkrans kallas hör hemma överallt där det finns vatten. Gör poolen, stranden, hamnen eller båten tryggare med din egen, personliga livboj. 

Välj bland fyra olika stilar med klassiska färger och gör din frälsarkrans personlig med eget namn eller annan valfri text. En livboj med text eller namn utgör en perfekt personlig present till någon du bryr dig om. 


Klicka här för våra frälsarkransar & Livbojar